Skip to content

About

Gelu este dezvoltatorul programelor educative și soluțiilor promovate de Excel-M. Aduce o experiență bogată, nu doar în Excel, ci și în consiliere de afaceri pentru întreprinzători și echipe de management. A colaborat cu zeci de companii pentru planificare, finanțare și dezvoltare. A folosit și a creat numeroase modele financiare, a co-ordonat proiecte și echipe de consultanți specializați în evaluarea riscurilor financiare, tehnice, fiscale sau de piață în diverse industrii.

Angajatori și Proiecte

Mai multe despre experiența lui Gelu

Gelu are peste 30 de ani de practică în domeniul modelării financiare, operaționale, bugetării profesionale și optimizării activităților de afaceri. În prezent este director executiv al EXCEL-M.RO, un website dedicat implementării de soluții tehnice spreadsheet, programe de coaching și training specializat pentru profesioniști și companii.


Gelu a fost director de proiecte la un fond global de investiții (Advent Internațional), director general și partener la compania de administrare a unui fond est-european (Reconstruction Capital II), director general la o firmă autohtonă de consultanță financiară (Dataroom Projects) și membru în consiliul de administrație al UNO Türkçe (4 fabrici, 2000 angajați). A lucrat și la Eximbank, ABN AMRO Bank și Creditanstalt. Din 2007 colaborează cu Institutul Bancar Român în calitate de lector al unor tehnici de analiză a activităților de afaceri cu Excel.


A absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Management (1991) și s-a pregătit cu Asociația Băncilor din Turcia (Finanțe-Bănci), ABN AMRO Amsterdam (Finanțări Structurate), Operis, Production-Scheduling, Maxima, Fulcrum Partners.

Educație

Se spune că experiența este cel mai bun profesor. Dar și profesorii contează.

Excel

În 2011 și din nou în 2022 am studiat tehnicile de modelare fără pereche (Fast Excel Development Method) oferite online de Production-Scheduling.com.

În 1999 – 2000 am avut șansa de a studia cu Operis, o companie de prim rang în modelarea financiară. Am participat la două cursuri predate de Joseph Godfrey (Valuation and PPP Modelling). Instruirea primită de la el mi-a schimbat și îmbogățit tehnica, instrumentarul și abordarea de modelare în mod radical.


Proceduri și Metode

In 2000-2002 am participat la trei cursuri predate de câțiva profesioniști care ne-au împărtășit metode și practici foarte folositoare, izvorâte din expertiza lor de excepție:

Maxima

Proceduri și Metodologii în Detectarea Fraudelor, Evaluarea Riscurilor și Optimizarea Profitului

Negocierea Tranzacțiilor de Private Equity

Evaluarea și Structurarea Oportunităților de Investiții


Instruire Pedagogică

Am absolvit cursul de teorie și practică pedagogică predat la ASE (1990) și două programe de pregătire a lectorilor (Evaluarea Proiectelor, Contabilitate și Analiză Financiară) susținute de Jose Garçon și Len Brown, sponsorizate de Phare și organizate de Institutul Bancar Român (1994).

× Contact