Skip to content

Curs Intensiv Tabele Pivot

Tabelele pivot sunt instrumente de prelucrare ultra-rapidă și eficientă a datelor. Vă oferim un program de training la care veți învăța să le utilizați cu pricepere.

Conceptele predate la curs sunt lesne de asimilat prin interactivitate. Fiecare concept = un studiu de caz.

Ulterior absolvirii veți salva ore întregi de muncă înlocuind suite de operațiuni care implică formule, iterații, sortări, filtre, copiere, lipire și formatare cu câteva clickuri ale mousului.

E simplu când știi cum.

Înscriere

Cursul durează 4 ore în total și poate fi frecventat online (webinar live, se pot pune întrebări, cere lămuriri) sau la clasă.

Când datele și orele standard de începere a cursurilor (listate mai jos) îi sunt cuiva peste mână, putem stabili împreună data, ora și formula (absolvire într-o zi, două, trei sau patru).

Varianta Seral

Absolvire în două zile:

Modul 1Marți17:25-19:302 ore325 lei
Modul 2Joi17:25-19:302 ore325 lei
Total4 ore650 lei

Click pe buton, apoi selectați datele convenabile.

Varianta Matinal

Absolvire într-o singură dimineața: 

Modul 1+2Sâmbătă10:10-14:154 ore650 lei
Total4 ore650 lei

Click pe buton, apoi selectați data convenabilă.

Datele de susținere standard sunt următoarele:

MarțiJoiSâmbătă
20 iunie22 iunie24 iunie
Cursuri la clasă
Pentru a le organiza logistic este necesar să vorbim. 
E-mail – office@excel-m.ro sau telefon – 0722 500 005

Logistică

Curs Online

Aveți nevoie de un calculator cu Excel instalat (de la 2007 în sus, putem adapta și pentru versiuni anterioare dar sunați să discutăm), conexiune la internet, audio, cameră și microfon. Veți primi în avans linkul de conectare la webinar + un fișier Excel cu studiile de caz care dezvăluie rând pe rând tainele tabelelor pivot. Le vom desluși împreună.

Dacă ați folosit vreodată Facebook sau Whatsapp pentru apeluri video este la fel de accesibil și cu Teams ori Zoom. Link descărcare (download) Zoom aici. Teams este accesibil dacă utilizați browserele Edge sau Chrome.

Perechi și Grupuri

Pentru perechi și grupuri oferim discounturi .

Contactați-ne prin email sau telefon.

E-mail – office@excel-m.ro sau telefon – 0722 500 005

O scurtă introducere

În crearea și utilizarea tabelelor pivot avem trei zone principale de interes:

  1. Datele sursă
  2. Designul
  3. Uneltele de lucru

Programul intensiv creat de Excel-M le adresează pe fiecare cu migală. Veți avea la dispoziție o trusă de instrumente a căror putere de procesare e impresionantă. Veți deprinde abilitatea de le folosi pentru activitățile dvs. de analiză și calcul. Cuprinsul poate fi văzut mai jos.

În worksheeturile fișierului de lucru pe care îl veți primi pentru practica la curs vă furnizăm și ghiduri de pilotare pas cu pas a uneltelor accesate în rezolvarea studiilor de caz.

Vă așteptăm!